"Социалната мрежа" по кината у нас от 15 октомври

В САЩ се състоя премиерата на дългоочаквания кинохит "Социалната мрежа". Лентата е продуцирана от Кевин Спейси и ще се завърти по големите екрани у нас от 15 октомври.

Чрез "Социалната мрежа" любителите на Фейсбук ще могат да надникнат в кухнята на неговото създаване.  Филмът описва личния конфликт между създателите на мрежата - Марк Зукърбърг и Едуардо Саверин. "Това е история за това как двама добри приятели създават заедно нещо, което в крайна сметка ги разделя”, обясни продуцентът Кевин Спейси.

"Социалната мрежа" е не толкова филм за феномена, колкото история за това как се раждат гениалните идеи. Как самотата може да ти донесе милиони и как парите, алчността и завистта изместват приятелството и обичта на хората. 

Режисьор на продукцията е Дейвид Финчър - автор на хитове за ценители като "Боен клуб", "Седем" и "Невероятната история на Бенджамин Бътън". Това е още една гаранция, че "Социалната мрежа" за дълго ще се задържи в челото на филмовите класации.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0