Радио FM+ подкепя „От любов към живота” на AVON

Радио FM+ традиционно се включва в подкрепа на кампанията на AVON - „От любов към живота”. Тази година ние сме медиа партньори и на благотворителния концерт, който ще се състои на 3 октомври, в 19 ч. в Зала 1 на НДК.

Благодарение на всички вас, през осемте години в кампанията са дарени средства, достатъчни за обезпечаването на над 24 000 безплатни профилактични прегледа. До края на 2010 година ще бъдат осъществени още 3000 прегледа. Колко ще са прегледаните българки в кампанията през следващата година? Това зависи от всички нас.

Основна цел на кампанията "От любов към живота" от самото й създаване преди седем години е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика.

През 6-те години на провеждане на кампанията в България:

- са закупени първите в България мобилен мамограф и ехограф, които вече четвърта година функционират успешно;
- са осъществени повече от 18 000 безплатни профилактични прегледа;
- се включиха над 430 000 души чрез закупуване на продукти от благотворителната серия „От любов към живота;
- са раздадени над 2 300000 материали, които информират за важността от навременна профилактика на най-често срещаното раково заболяване се проведоха 26 събития, в които участваха над 38 000 души;
- над 40 известни личности подкрепиха кампанията и се включиха активно в нейните събития;
- кампанията традиционно се подкрепя от радиостанциите на Emmis Bulgaria - Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0