Без Shugababes на безплатния концерт на М-Тел

Sugababes са принудени да отменят участието си в рамките на концерта по повод 15-ия рожден ден на М-Тел утре в София, предадоха от мобилния оператор. В официално изявление, изпратено от мениджъра на групата, британките изразяват огромното си разочарование, че няма да могат да се срещнат с българските си почитатели.

Вече две изяви на Sugababes са били отменени, след като в края на миналата седмица Хайди Рейндж се е наранила при инцидент вкъщи. Наложило се е тя да получи спешна медицинска помощ. Хайди се е надявала да се въстанови до изявата на групата в София, но по препоръка на личния й лекар ще бъде в болнични още седмица.
 
Според световните медии пък миналата седмица друга членка на триото – Амели, е била арестувана за шофиране след употреба на алкохол, но това не се посочва сред причините за отлагането на участията.
 
Хайди, Амели и Джейд поднасят искрените си извинения към българските фенове и изразяват надежда да посетят София скоро.
Безплатното мегасъбитие с участието на звездите Енрике Иглесиас и Соник ще започне в 19:00 часа в парковото пространство зад музея "Земята и хората". Самият Енрике се очаква на сцената около 21 часа.