30 000 дъждобрана за концерта на Енрике Иглесиас

30 хиляди дъждобрана ще раздаде М-Тел, който днес ще отпразнува рождения си ден с концерт, в случай, че вали, съобщиха от телекома.

Дъждобраните ще се раздават безплатно в трите промо зони пред входовете към охраняемия терен за концерта. Освен че ще получат защита от дъжд, феновете на Енрике Иглесиас и Соник ще имат и безплатен Wi-Fi достъп до Интернет в цялата зона на концерта.

За съжаление, Шугабейбс бяха принудени да отменят в последния момент участието си в събитието поради инцидент с една от звездите на триото - Хайди Рейндж.

И ако дъждът по време на концерта е под съмнение, то със сигурност дъжд от празнични конфети ще оцвети събитието по повод 15-я рожден ден на М-Тел, обещават организаторите. 800 килограма конфети ще обсипят гостите на концерта и топ изпълнителите. Най-големият подарък от М-Тел за настоящи и бъдещи клиенти е планиран за днес от 19.00 часа, в парка зад музея "Земята и хората" в София.

Организаторите припомнят, че децата под 18 години, които искат да видят на живо Енрике Иглесиас, трябва да дойдат на концерта с придружител и да носят подписани от него два екземпляра от декларация по образец, съобразена с изискванията на Закона за закрила на детето. Документът може да намерите тук.