Eнрике Иглесиас събра 40 хиляди на концерт в София

Латино страст, нежни ритми и сбъднатата мечта на хиляди фенове - Енрике Иглесиас "разтопи" София с уникално шоу на концерта по повод 15-годишнината на Мобилтел.

В градинката зад музея "Земята и хората" десетки хиляди меломани успяха да зърнат любимците си Енрике Иглесиас и Соник, които подариха на феновете си незаменими емоции. Виж снимки в галерията.

Концертът започна с изпълнение на британската диджейка Соник, която наелектризира публиката, за да се появи "черешката на тортата" Енрике Иглесиас. Известният секссимвол не изневери на традицията и създаде"концерт от въздишки" на почитателите си, предимно тези от нежния пол. Публиката със сигурност забрави дъждовното и малко хладно време, докато се наслаждаваше на своя герой. Младият Иглесиас изпълни голяма част от световноизвестните си хитове пред българската публика, като дори към края на представлението си покани млада дама от публиката при него на сцената. Като един истински мачо Енрике успокои развълнуваната девойка с целувка докато изпълняваше вече почти класическия си хит "Hero".

По програма в концерта трябваше да вземе участие и британското трио "Шугабейбс", но в крайна сметка красавиците не дойдоха в България. Грандиозният концерт се организира по повод 15-та годишнина на Мобилтел.БГНЕС