Албум с най - доброто от Роби Уилямс стана номер 1 на Острова

Роби Уилямс постигна деветото си първо място за албум във Великобритания с колекцията си от най-известни хитове "In and Out of Consciousness", съобщиха от компанията, която изготвя класацията.

Съдържайки песни от кариерата му от 1990-2010, двойният албум включва солови хитове на Роби като "Angels" и "Let Met Entertain You" заедно с номер едно с групата "Take That", "Everything Changes".

Включени са и дуети с Никол Кидман, Кайли Миноуг и "Пет Шоп Бойс", както и две нови песни със стария партньор на изпълнителя от годините му в групата Гари Барлоу.

Official Charts Company съобщи, че албумът на Уилямс е изпреварил по продажби останалите в Топ 5 в дните от излизането му на 11 октомври. 36-годишната звезда има продадени 57 милиона албума по цял свят и е получил повече награди "Бритс" от всеки друг изпълнител в страната си. Кариерата му през последните години обаче се движи зигзагообразно, докато бившата му група се радва на подновена популярност. Албумът, номер 1 от миналата седмица, "Disc-Overy" на London rapper е на второ място. Трето е новото заглавие в класацията на ветерана певец Клиф Ричард, "Bold as Brass". В класацията за сингли за втора поредна седмица на върха е американският рапър Cee Lo Green, "Forget You". /Ройтерс