Орлин Павлов представи клипа на CHICAGO

Със стилно парти, в стилен столичен клуб, Орлин показа пред приятели и почитатели стилния клип към парчето си CHICAGO. Разгледай снимки тук.

Графа, Любо, Наско Янкулов, актьорите Ники Илиев и Саня Борисова,  ексдепутата Павел Чернев, красивата Яна, журналисти и приятели  уважиха партито, а Еко, Стунджи и Живко Петров заедно с героя на вечерта изпълниха оригинални аранжименти на Майкъл Джексън, Франк Синатра и Майкъл Бубле.

Орлин Павлов е познат от танцувално риалити, токшоу, играл е на театралната сцена, но като че ли това което най - добре му се отдава е да пее и разбира се, да танцува. Сред публиката се чуха изказвания, че Орлин е българският Майкъл Бубле.

Новото му парче СHICAGO е свежо и позитивно - поп с джаз елементи. Видеото ни напомня за танцовото риалити Dancing Stars. Естествено в клипа танцува Яна, настоящата приятелка на Орлин, която той срещна именно в предаването. 

Орлин Павлов обяснява в интервю защо парчето е на английски :„Ако хората харесват песента, ще я слушат и на китайски. Честно казано, опитах да я запиша и на български, но звучи абсурдно смешно. Ето, ще се отнеса по-патриотично към пеенето в следващия ми сингъл, който ще се появи напролет”, обещва той.