Билетите за The Parov Stelar Band свършиха

Австриецът Alexander Ryba ще подгрява първия концерт у нас на The Parov Stelar Band, които ще препълнят София лайф клуб в петък.

След 20 години като DJ, Alexander Ryba възприема всяка минута от своя гиг като нов шанс да се слее с енергията на публиката. Той владее до съвършенство изкуството да очарова публиката, а един от триковете му е да смесва тотално различни стилове – като например Нина Симоне с балкански електронен ритъм и джази звучене. Типично в духа на слогана на вечерта Bushmills Brothers откакто музиката ни събра, Alexander Ryba не еднократно е  подгрявал Carl Craig, Turntablerockers и разбира се, Parov Stelar.
След него на сцената ще се появят главните герои в специалното меломанско събитие на Bushmills, а именно създателя на електро суинга Parov Stelar и неговата банда.

И докато Parov Stelar се отличава със своя характерен микс от джаз и суинг семпли, вплетени в електронната музика, то в комбинация със своя бенд, всяко тяхно появяване е заредено с магичното и енергично излъчване на живите им изпълнения.

Вечерта ще завърши с един познат български артист, чийто нюх към модерния звук го е срещал на една сцена с имена като Thievery Corporation, DJ Food, Coldcut и Robert Luis. 

Funkusion е едно от основните действащи лица зад предаването и едноименните клубни вечери на Groovy Sessions, както и серията от събития Reel Feel. Ето защо на 12-ти ноември той ще инжектира в изпълнението на Parov Stelar своята силна доза boogie disco, funk, latin swing, breaks....

Силният заряд на вечерта от сега е ясен, тъй като пуснатите в предварителна продажба билетите за събитието на Bushmills са вече изчерпани. Заради огромния интерес,  на място в петък ще бъдат пуснати лимитиран брой билети на цена от 40 лв.