Харисън Форд и Даян Кийтън се карат в нова романтична комедия

През уикенда, в Ню Йорк се състоя световната премиера на новата лента на Paramount – Сутрешен Блок (Morning Glory) .Това е една  романтична комедия, като действието е по време на динамичния и забавен свят на сутрешно ТВ предаване.

Във филма главаната роля е поверена на холивудската екшън звезда – Харисън Форд. Сюжетът разказва за западащо телевизионно предаване- сутрешен блок, което младата, отчаяна от личния си живот и амбициозна продуцентка Беки Фулър (МакАдамс), се опитва да съживи. За целта тя наема легендарния водещ Майк Поумрой (Харисън Форд). За съжаление медийната звезда отказва да води най-важните елементи от предаването – клюките, модата, прогнозата за времето и минутите за култура, като оставя сама Колийн Пек (Даян Кийтън)–ко-водеща на предаването.

Бивша кралица на красотата и многогодишен водещ на сутрешни предавания, Колийн е повече от щастлива на работното си място. Свадите с опърничавия Майк започват първо извън кадър, а после се преместват и избухват на живо в ефир. Междувременно любовният живот на Беки добива нови измерения с нейния колега Адам Бенет (Патрик Уилсън) и сега тя я изправена пред трудна ситуация – да спаси връзката си, своята репутация, работата си и разбира се, самото шоу!  

Режисьор на лентата е Роджър Мичъл („Нотинг Хил”, „Винъс”), а сценарият е дело на Алин Брош МакКена („Дяволът носи Прада”). Това ни дава основания да очакваме една истински забавна и стилна комедия.

Официалната премиера на "Сутрешен Блок" в България ще бъде на 14 януари 2011.


 

Коментари