Мадона е на път да се провали като бизнесдама

Първият фитнес център, който Кралицата на попа откри преди дни в столицата на Мексико, може да бъде затворен.

Огромният фитнес център е в един от най-луксозните квартали в Мексико Сити. Оказва се, че певицата няма разрешителни да ползва центъра и огромното пространство за търговски цели и такова, което да и позволява да направи необходимите пракоместа.

„Мисля, че е страхотно за града и за страната ни, че Мадона избра да направи първият си фитнес клуб точно тук, но като кмет на квартал „Мигел Идалго” аз имам правото да проверя и да се уверя, че всичко е изрядно и по правилата. Например, дали няма опасност от инциденти, дали има аварийни изходи и други”, каза кмета на лъскавия квартал Деметрио Соди.

„Хората са длъжни да си подсигурят всички разрешителни преди да тръгнат да откриват какво и да било”, каза Соди. Той уточни, че собственичката на фитнеса е била помолена да събере всички необходими документи до края на тази седмица.

Мадона беше в Мексико Сити в понеделник – 29 ноември, за да открие първия от заплануваната световна верига фитнеси „Hard Candy”. Залите са кръстени на албума на певицата от 2008 година. Певицата е планирала фитнес зали и столиците на Русия, Бразилия, Аржентина.