На деня на влюбените излиза новия албум на Roxette

На 14 февруари нещо до скоро смятано за невероятно ще се превърне в реалност!

След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на последния  студиен албумна Роксет ”Room Service”.  Това ще се случи с премиерата на ”Charm School”, нов албум с 12 песни в добре познатия ни стил на Роксет. Албумът ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI.

Шансът, че това въобще някога можеше да се случи изглеждаше минимален, след като през есента на 2002 Мари Фредриксон получи диагнозата мозъчен тумор. Но Мари успя да се пребори с болестта и сега се завръща пълна с енергия на световната музикална сцена.

Албумът “Charm School” е с премиера на  14 февруари и първите щастливци, които ще го получат, са първите 20 души, закупили билети за концерта на Roxette в София на 29 май. Както знаете, поради огромния интерес организаторите на събитието СМЕ преместиха шоуто на стадион „Георги Аспарухов”. Ще бъдат пуснати допълнително количество билети, разположени върху трибуните на сектор «А», с цени от 80 и 100 лв.