British Fashion Awards показа големите имена на модния подиум

Британските модни награди събраха най-интересните в модния бранш имена в луксозния лондонски хотел Савой.

36-годишната Виктория Бекъм облече рокля от своята колекция Пролет/Лято 2011, откриваща елегантно перфектните и крака. Виктория често е олицетворение на кльощавия стил, но в последната си колекция тя набляга на извивките на женската фигура. Гамата от рокли е предназначена да помогне на жените да изглеждат и се чувстват най-добре, казва Пош Спайс.


 

Модните критици на Острова направиха съпоставка с дрехата на друга звезда на вечерта - Кели Брук, също облечена в рокля с цепка отпред и с акцент върху краката, само че в сиво-черно. Ние пък правим съпоставка с прекрасната бежова рокля Versace на Анджелина Джори от премиерата на "Туристът" в Ню Йорк. Очевидно е, че нежната и женствена линия взима превес пред екстравагантната агресивност стил "Гага".

Естествено най - много овации обра Наоми Кембъл с черна рокля произведение на изкуството от Алекзандър Маккуин. Черната перла бе в компанията на годеника си, милиардера Александър Доронин. ( разгледай снимки в галерията )

Другата топ звезда от подиумите и рекламните кампании - Клаудия Шифър предпочете рокля на млад дизайнер. Чудесното изпълнение на Mary Katrantzou в бяло, черно и златно, стои страхотно върху стройната фигура на Клаудия.

Иконата Дафне Гинес изглеждаше най - екстравагантно в Шанел и напомня на Ледената Кралица - красива, но студена, анализират модните критици.

Носителката на наградата за стил Алекса Чънг също беше избрала Шанел .Обувките, естествено, на платформа. На снимките до нея позира и една икона в музиката - Брайън Фери.

Американската актриса Ема Робъртс, племенница на Джулия Робъртс, също показа добър стил - красивата рокля в черно и синьо на Julien Macdonald стои прекрасно на дребната и фигурка.