Слушай целия нов албум на Майкъл Джексън

Michael – новият албум, включващ неиздавани досега студийни записи на Майкъл Джексън – излиза в понеделник, но вече целият е достъпен  за слушане в MichaelJackson.com.

Джоуди Роузън от Rolling Stone смята, че “Джексън вероятно не би издал подобна компилация – една торба отпаднали записи и нахвърляни идеи, сглобени от лейбъла му.

Албумът вече има скандална слава , тъй като близките на Джексън, включително и брат му Ранди, твърдят, че Майкъл не пее във всичките парчета. Организацията, занимаваща се с наследството на певеца, пусна подробно прессъобщение, с което отрича подобни изявления. Макар че вокалите на Джексън звучат, като да са били допълнително обработени в определени песни, най-вече в “I Like the Way You Love Me”, гласът в албума все пак изглежда несъмнено да е неговият.

“Blue Gangsta” и “All I Need” – двата неиздавани записа на Джексън, които не са включени в албума, изтекоха миналата седмица. Сайтът на певеца не дава подробна информация за всяка от песните, но отбелязва, че проектът “е фокусиран преди всичко върху песни, върху които Майкъл работеше напоследък, но има и по-ранни завладяващи парчета”. Дискът ще е достъпен на сайта в рамките на една седмица.