Списание HELLO! – световният светски лидер стъпва в България!

От месец декември световноизвестното списание HELLO! вече ще излиза и на български език! Безспорният лидер в светската журналистика вече 66 години следи най-важните събития в живота на световните знаменитости и кралските семейства по света.

През годините списание HELLO! се превърна в символ на елегантност и добър вкус. HELLO! излиза в 71 държави и има над 15 млн. читатели. Материалите в списанието са уважителни към живота и събитията около светските личности и кралските особи и съдържат техните чисто житейски истории.

През 1956 г. за първи път в историята на журналистиката списание HELLO! отразява кралската сватба на принц Рение и Грейс Кели. Две поколения от испанския двор се доверяват на списанието, за да отрази сватбите им – крал Хуан Карлос и София (1962 г.) и техният син – принц Фелипе и Летисия (2004 г).

Стартовият брой на HELLO! във Великобритания публикува първото интервю, давано от член на британското кралско семейство. Читателите на списанието споделят най-съкровените моменти от живота на принц Чарлз и Даяна, „присъстват” на сватбата на английския престолонаследник с Камила, а скоро ще бъдат ексклузивни гости и на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Списание HELLO! отразява и най-актуалните тенденции в света на модата и красотата. На страниците му читателите откриват още как знаменитостите поддържат перфектната си форма, гурме селекция, фотообектив от най-изумителните кътчета на света.

Списание HELLO! излиза за първи път в Испания с името Hola! през 1944 г. и прави революция, като слага на корицата известна личност, което е и началото на нов формат в печатните издания.

Hello! България ще стартира с атрактивни цена и обем от 92 страници, на който читателите ще могат да се информират за най-интересните истории от живота на световните и български звезди.

Екипът на Радио FM+ поздравява Hello! с "Добре дошли в България" и им пожелава десетки пълни страници!