В Холивуд валят разводите

Британската актриса и манекенка Елизабет Хърли използва страницата си в Туитър, за да обяви, че се развежда със съпруга си, индийския бизнесмен Арун Наяр след тригодишен брак."Това не е добър ден. Двамата със съпруга ми Арун се разделихме преди няколко месеца. Близките ни роднини и приятели знаят това", написа 45-годишната Хърли в сайта.

Елизабет Хърли и Арун Наяр се ожениха през 2007 г. в Западна Англия. Преди това една от най – красивите жени в Холивуд имаше връзка с актьора Хю Грант повече от десет години и има дете от връзката си с филмовия продуцент Стив Бинг.

Междувременно любимката на режисьора Уди Алън, Скарлет Йохансон обяви,че се развежда с актьора Раян Рейнолдс, той като на този етап и за двамата кариерата е приоритет.

Проблемите  в отношенията ни произлизат от това, че почти не се виждаме, споделя Скарлет. Според  таблоидите Раян вече искал дете, докато 26-годишната Скарлет все още не била готова за тази крачка. Друг факт, който нажежавал обстановката помежду им, е, че Йохансон се изнервяла заради страстта на Раян към мотоциклетите, а пък той не одобрявал пушенето й. Припомням  двойката сключи брак само преди 2 години в Канада.

Същевременно след повече от 30 години брак американският актьор Джеф Бриджис признава пред британското издание на "Ел", че за разлика от мнението му от ергенските години, бракът укрепва с течение на годините, а и страстта се засилва!

Бриджис се жени през 1977 г. за Сюзън Джестън, която е асистентка в снимачния екип на филма "Ранчо Делукс" (1975 г.). Те имат три дъщери, които според Джеф и Сюзън са най-голямата им победа в живота. Прочети тук кои са най - стабилните бракове в Холивуд.