Новият сингъл на Roxette от утре в ефира на Радио FM+

Дебютният сингъл от така чакания нов албум на звездното шведско поп дуо ROXETTE ще бъде страхотното парче She’s Got Nothing On (But the Radio)!!! Песента ще звучи ексклузивно през уикенда от утре, 7 януари в ефира на Радио FM+ Винаги най-добрата музика!!!

She’s Got Nothing On (But the Radio) идва месец преди албума ”Charm School”, който в България ще излезе на 11 февруари от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на Радио FM+.

След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на последния им студиен албум ”Room Service”.

”Charm School” e нов студиен албум с 12 песни е обещава да е „нов класически Roxette”!!! Сингълът ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”, написан тази есен, е изключително заразителният шедьовър. Целият албум е всичко онова, заради което Roxette се превърнаха в една от най-въртяните поп групи по радиото: запомнящи се, даже залепващи мелодии, страстно изпълнение, чувство за хумор и, разбира се, уникалният микс между гласовете на Мари Фредриксон и Пер Гесле. Всичко това ще дойде при феновете в един албум съвсем, съвсем скоро!!!

Шансът, че това въобще някога можеше да се случи изглеждаше минимален, след като през есента на 2002 Мари Фредриксон получи диагнозата мозъчен тумор. Но Мари успя да се пребори с болестта.

Албумът е записан в Южна Швеция и Стокхолм с Кларънс Йоферман и Кростофер Лундквист като продуценти (заедно с Пер и Мари). ”Charm School” е великолепно завръщане след 10 години на предизивикателства. Или както пее Мари в едно от страхотните парчета в албума, ”No One Makes It On Her Own”.

Албумът “Charm School” е с премиера 11 февруари и първите щастливци, които ще го получат, са първите 20 души, закупили билети за концерта на Roxette в София на 29 май на стадион Георги Аспарухов. Все още могат да бъдат закупени билети за трибуните на сектор „А”, на цени от 80 и 100лв.

За да бъдете и вие сред първите, които ще държат новия, така чакан албум на шведските звезди в ръцете си, поръчайте заглавието предварително на www.animatomusic.com.

За онлайн поръчки: www.animatomusic.com