Джони Деп и Зак Ефрон са любимите актьори на публиката - снимки

Звездите от сагата "Здрач" са големите победители на церемонията по връчването на наградите "Изборът на публиката" в Лос Анджелис снощи.

Вампирската поредица беше отличена с четири награди - за любим филм, за любим филмова поредица, за най-добро екранно партньорство на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, както и за актьорски пробив  на Тейлър Лотнър.

Джони Деп спечели наградата за любим филмов актьор, а Зак Ефрон(на снимката) - за любима филмова звезда под 25 години. Рапърът Еминем също отнесе четири награди - за любим артист, за любим хип хоп изпълнител и за дуета му с Риана "Love The Way You Lie", обявена за любима песен и любим музикален видеоклип. Телевизионната медицинска драма "Д-р Хаус" също беше отличена с четири награди - за любима телевизионна драма, любим актьор от тв драма (Хю Лори), любима актриса от тв драма (Лиса Еделстейн) и за любим тв лекар (Хю Лори).

Кати Пери отнесе две награди за любима жена изпълнителка и за любима он-лайн сензация, а тв сериалът "Glee" спечели отличията за любима тв комедия и за любима актриса от тв комедия (Джейн Линч). Адам Сандлър получи наградата за любим комедиен актьор, а филмът му от 2010 г. "Дърти хлапета" беше определен за любима филмова комедия. Сандлър пък се появи на церемонията с посинено око. Виж победителите в галерията.