Джъстин Бийбър е фаворит за водещ на европейските награди на MTV

Джъстин Бийбър вероятно ще бъде избран за водещ на церемонията по връчването на европейските музикални награди на MTV, съобщи Контактмюзик.

17-годишният певец е фаворит за водещ на церемонията в Белфаст, Северна Ирландия, през ноември, след като впечатлил организаторите с представянето си като онлайн водещ на миналогодишната церемония в Мадрид.

"Джъстин е толкова голям хит, че организаторите го смятат за главен претендент тази година”, заяви източник, цитиран от в. "Сън".

Ако бъде избран, Джъстин ще стане най-младият водещ в историята на церемониите за европейските музикални награди на MTV. Организаторите смятат, че присъствието му ще накара милиони негови фенове да гледат церемонията по телевизията. Нещата обаче могат да се усложнят, ако той спечели няколко награди, за които е номиниран.
 

Фенове на Бийбър са обградили Hard Days Night Hotel в Ливърпул с надеждата да зърнат своя идол. Полицията дори го е предупредила да не се доближава до балкона и да поздравява феновете си, тъй като това би могло да доведе до безредици. Днес вечерта Джъстин ще изнесе концерт в "Ливърпул Ехо Арена".