Джъстин Бийбър се превръща в лошо момче

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) навърши 17 години на 1 март. Малко след това той обяви в Twitter, че един месец няма да се бръсне и е очевидно, че вече няма търпение да прегърне имиджа на пораснал.

Тийн звездата, който вече не крие любовната си връзка с певицата и актриса Селена Гомес (Selena Gomez), като истинско лошо момче размаха и среден пръст на преследващите ги папараци.

Причината за агресивното поведение на тийнейджъра, е че приятелката му Селена Гомес (18) е получила смъртни заплахи в социалните мрежи от фенки на Бийбър. Младата певица сподели това пред KIIS-FM Радио и каза, че новата и песен ще е посветена на "мразещите”.

Папараците обаче уловиха истинската причина за поведението на Бийбър – инцидентът със средния пръст се случва на излизане от рожден ден на приятелка на певицата, на който Селена е имала лошия късмет да получи херпес на устната. Виж снимките на горещата двойка в галерията.

Според слуховете Джъстин и Селена са гаджета от няколко месеца, но съвсем наскоро беше първата им публична поява заедно. На партито след Оскарите камерите уловиха дори дискретна целувка между двамата. В момента обаче звездите са далеч един от друг, тъй като Селена записва нови песни в щатите, а Джъстин е на турне в Европа.