Остава, ODD CREW, Tri O Five, Monyx и Сепуко 6 е българското участие на Elevation 2011

Редом с Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Hurts, Stereo MC’S, Dog Eat Dog и останалите звезди, на сцените на фестивала Elevation 2011 ще излязат българските изпълнители Оставa, Tri O Five, Monyx, ODD CREW и Сепуко 6.

В българското участие са DJ-те от Метрополис със специалното участие на DJ Marten, DJ Rowland и водещият Красимир Москов. Тримата ще се включат с отделни, тематично подбрани сетове.

Миналата седмица стартира и конкурс за участие на непопулярна група в програмата на фестивала. До момента заявка за участие са подали 154 банди от цялата страна, повечето от които са от тежките течения на рок-а. Победителите, които ще получат шанса да представят авторската си музика по време на Elevation Music Festival в Разлог, ще бъдат избрани от членовете на останалите български групи чрез гласуване. Кандидатстващите трябва да имат минимум 10 авторски песни. Желаещите да участват могат да изпратят не повече от две свои песни или видеоклипове, както и кратка биография и снимки на e-mail radiocafeteam@elevation.bg или на адрес: София, бул. България 2, Radio Café.