Skunk Anansie преди Moby на Spirit of Burgas

Skunk Anansie и Deftones са двете нови имена от голямата световна музикална сцена, които потвърдиха участието си на Spirit of Burgas 2011.

Skunk Anansie ще се появят на основната сцена на фестивала във вечерта на 13 август, събота. Атрактивната Skin ще излезе заедно с Cass, Ace и Mark Richardson пред публиката на Централния плаж в Бургас в 21:00 ч. в съботната вечер за двучасов гиг. Появата им ще бъде непосредствено преди излизането на Moby на същата сцена.

24 часа по-късно, в последната фестивална вечер – на 14 август, отново на основната сцена ще излезе калифорнийската банда Deftones. През изминалата година Deftones изкараха шестия си студиен албум "Diamond Eyes”. Дори онези, които не са фенове на твърдия рок, няма как да са подминали името на Deftones през годините – парчето им “My Own Summer (Shove It)” влезе в саундтрака към култовия филм "Матрицата”. Освен че напоследък активно обикалят по фестивали из целия свят, музикантите от групата вече са съсредоточени и върху работата по новия си албум с работното заглавие “Eros”.

Скоро Spirit of Burgas ще обяви и други имена, потвърдили своето участие на тазгодишното издание на фестивала.

Ето едно от първите парчета на Skunk Anansie от 1996 година, с което завинаги останаха в сърцата на феновете!