Мариана Попова: "Чудим се как да намерим 5 лева!"

Певицата Мариана Попова заяви, че България трябва да се откаже от явяването на Евровизия.

Тя е категорична, че качествата на изпълнителя въобще не са приоритетни при определянето на класирането и призова България да бойкотира следващите издания.
"Ние не трябва да участваме на този конкурс. Той е убиец на талантливи, красиви и емоционални душевности. Отиваме на един обрачен провал, на един геополитически вот. Това е място, където няма да те оценят по достойнство, а по това от коя държава си. Много сме малки и по-важно е да си оправим международните отношения, за да разчитаме на 12 точки от някоя държава. Там другите страни влагат много сериозни суми в своите изпълнители, докато ние се чудим как да намерим 5 лева", каза в интервю за "24 часа" Попова.

Тя пожела успех на настоящия ни представител Поли Генова. "Нека изпратим със самочувствие Поли. Казах й, че музиката е в нея и дали ще успее или не, трябва да продължи и след това", каза Мариана Попова.

На 30 март с вестниците "Труд” и "24 часа” излиза албум с 11 дуета на Мариана Попова с Миро, Дони, Орлин Горанов, Васил Найденов, Васил Петров, Искрен Пецов за 6.90 лева.