Дженифър Анистън: Ще предложа брак на Джордж Клуни!

Актрисата Дженифър Анистън се пошегува в интервю за списание "Red", че трябва да се омъжи за Джордж Клуни, тъй като двамата са единствените ергени в Холивуд.

Звездата от "Приятели" е толкова уморена от безкрайните спекулации по адрес на личния й живот и смята, че най-хубавото, което може да направи е да предложи брак на Джордж Клуни, известният ерген, който е и близък приятел на бившия съпруг на Анистън Брад Пит.

Най-желаният ерген в Холивуд в момента излиза с италианския модел Елизабет Каналис, докато Анистън понастоящем няма мъж до себе си. 42-годишната актриса заяви, че може да се омъжи някой ден отново, но също така човек трябва да мисли и за себе си преди да предприеме такава стъпка и отбеляза, че в момента най-близкият й човек е най-добрата й приятелка и колежка Кортни Кокс.

"Трябва да имаш баланс в живота си. Трябва да имаш свой личен живот, да правиш това, което ди доставя удоволствие. Закъде си без приятели?! Какво ще правиш, ако в трудните момнти няма на чие рамо да поплачеш. Няма по-хубаво нещо от верен приятел в този живот", споделя Дженифър Анистън.