Адел или певицата "анти Лейди Гага"

Ако смятате, че Лейди Гага е пример за маркетингов продукт, който ще се изхаби бързо, най-вече заради липсата на истински музикален талант, то вероятно младата сензация Адел (Adele) вече е от любимите ви изпълнители.

От началото на годината 22 годишната лондончанка разби рекорди на Бийтълс и Мадона по продажби в Англия и Сащ.  "21” е вторият албум на закръглената певица, който се превърна във феномен на пазара. "Пухкавата, земна, талантлива и миловидна" Адел зае като по учебник мястото на Ейми Уайнхаус, пишат медиите на Острова. Скандалната певица с ретро-соул глас залезе заради постоянните си скандали в таблоидите и отвори място на синеоката и гласовита Адел, която с живото си изпълнение на BRIT's 2011 се изстреля директно на върха на класациите. (вижте го тук)

В момента "21" е международен хит, който отвори отново път на дебютния й албум "19". Той влезе повторно в английските класации и така през февруари Адел стана първият жив изпълнител след "Бийтълс", който вкарва два сингъла ( "Rolling in the deep" и "Someone Like You") и два албума в топ 5 на Острова.

Темите в текстовете й са класически - за любов и раздяла. "Става въпрос за бившия ми, всичко е за него. Чувствам се, като нещастник, че не направих достатъчно, за да може връзката ни да проработи. Той бе любовта на живота ми, но просто времето не беше подходящо", споделя в интервю Адел за вързката си с актьора, музикант и модел Слинки Сънбийм.

Очевидно е, че певицата притежава онова, за което не само звукозаписните компании, а и слушателите мечтаят. Емоционалната музика и глас на Адел са поредното доказателство, че музикалния бизнес има сърце и душа, а не само перфектно тяло, което прави скандално  шоу!

Слушай по Радио FM+ най-новата песен на Адел "Set Fire to the Rain"!