Двучасов виртуозен концерт ни обещава Джо Кокър

Осем виртуозни музиканти ще бъдат част от концерта на легендарния Джо Кокър в София. Компания на носителя на Грами на 28 май в столичната зала „Фестивална" ще правят и няколко дами, които ще изпълняват бекинг вокалите, съобщават организаторите от Balkan Entertainment.

Шоуто, което е планирано да продължи два часа, ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, с които са отраснали поколения и които продължават да са сред най-популярните парчета в целия свят.

За приема си в столицата певецът е изпратил изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите и различни шоколадови десерти.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас Eventim предоставя отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител.

След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg, носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.Тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима. За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет, пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души.(купи билет)

Още една изненада очаква меломаните - цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака.