Дойде дългоочакваният концерт на Стинг!

Дойде денят на Стинг в София! Изпълнителят излиза тази вечер на стадион "Георги Аспарухов" заедно с музикантите от Софийската филхармония.

Концертът, който е част от турнето Symphonicity, ще започне в 20:00 часа. Очакванията са той да е един от най-впечатляващите тази година у нас. Заради огромния интерес към него преди дни организаторите пуснаха допълнителни билети с цена 70 лева.

Стинг гостува за трети път у нас. През 1996 г. той пя в зала 1 на НДК, а 10 години по-късно изнесе концерт в Несебър. Сега музикантът ще представи най-големите си хитове, както и песни на Police, в симфоничен вариант. Музикантите от софийската филхармония бяха със Стинг и по време на шоуто му в Букурещ на 6 юни.

Огромната сцена за концерта вече е готова. Пред нея, на специално покритие върху терена на стадиона, са поставени 5 500 стола.

На "Георги Аспарухов" е изградена просторна стая за отдих, в която Стинг е пожелал да има голям, луксозен диван. Светлината от лампите в помещението трябва да е приглушена. Заради звездата на "Герена" е построена и кухня. Достъп до нея има основно екипът от готвачи, които придружават Стинг по време на цялото му турне. В списъка с продуктите, които трябва да им бъдат осигурени, има риба, телешко, зеленчуци, плодове. За пиене са поръчани френски вина, бира, огромно количество минерална вода.

Радио FM+ осигури изключително преживяване, което не може да се купи - лична среща със Стинг  за трима от своите слушатели! Щастливците, които спечелиха meet&greet пасове са Диана Стефанова, Йордан Георгиев и Елена Нейкова. Честито на печелившите, а на останалите Радио FM+ подарява цял - 7 юни с хитовете на Стинг и Police!