Модната икона Лейди Гага остана без бюстие на сцената

Лейди Гага попадна в неудобно положение на церемонията по раздаването на модни награди в Ню Йорк, когато корсетът й падна и откри твърде много от гърдите й.

Певицата беше поканена да получи наградата си за модна икона на ежегодната церемония в Линкълн Сентър, в Манхатън, на Съвета на модните дизайнери на Америка и за целта избрала изискан черен корсет и перука. Облеклото й е дело на дизайнера Тиери Мюглер.

Когато Гага опитала да позира с ръце зад главата си, корсетът паднал и гърдите й се показали. Певицата обаче запазила хладнокръвие и дори по-късно похвалила дизайнерския талант на Мюглер в речта си след приемането на наградата.

"Не мога да повярвам, че ми позволихте да дойда тук. Сестра ми е с мен тази вечер. Казах й, че съм много нервна. Преди пестях всичките си пари, за да си купувам каталози на Тиери Мюглер. Много исках да ги имам. За мен именно това е модата. Всички вие ме накарахте да се почувствам звезда преди да стана такава. Благодаря ви, че ми вярвате", каза Лейди Гага. Марк Джейкъбс получи наградата за цялостно творчество. Сред другите звезди на церемонията бяха Кание Уест, Наоми Уотс и Луси Лиу./БГНЕС