Exit на промо цена до 30 юни!

Ако имате желание да посетите Нови Сад и да се насладите на изпълненията на Jamiroquai, House Of Pain, Arcade Fire, Pulp, Portishead, Bad Religion, Grinderman, MIA, Editors, Beirut, Libach и много други, насред Петроварадинската крепост, трябва да побързате, тъй като билетите в България са в продажба до 30 юни.

След този ден, билети могат да бъдат закупени единствено в Сърбия и то на по-високата стандартна цена от 230 лева. Всички, които са оставили купуването на билет за EXIT за последния момент трябва да побързат и да поръчат билетите си онлайн през сайта на ticketpro.bg или през касите на билетопродавача.

Утре вечер EXIT ще подгрее за тазгодишното си издание с официално парти в България.

Стартът на пред-партито в клуб Строежа е от 21:00 ч., а входът е СВОБОДЕН! Музикалната селекция по време на официалното представяне на фестивала ще обхване на първо място част от тазгодишните участници, но също така и много от групите и изпълнителите, включвани в богатата вече над десетгодишна история на EXIT.

По време на партито ще се разиграе томбола, чрез която всеки присъстващ ще има възможността да спечели един от общо четири безплатни четиридневни билета за EXIT 2011!