Шинейд О' Kонър неразпознаваема в София

Шинейд О' Kонър пристигна в София ден преди концерта си на 22 юни в зала 1 на НДК. Ирландката е придружавана от съпруга си Стийв Куини.

Двамата дълго време криеха връзката си, но през миналото лято сключиха брак. Те са настанени в апартамент в един от най-луксозните хотели в столицата и късно снощи спокойно се разходиха по столичните улици. Предвид тоталната трансформация, която е претърпяла певицата, това не ни учудва.

На посрещането на летището Шинейд стресна с вида си очакващите я журналисти. Пред медиите се появи едра лелка с къса коса, нахлупила зимна шапка, пише в-к "Монитор". Тя носеше фланелка с лика на Джим Морисън и дебела зимна жилетка, стигаща до коленете.Това всичкото, гарнирано с джапанки и чантичка за пари на кръста.

Скандалната ирландка е планирала акустичен концерт, който ще започне в 20:00 часа тази вечер. На него тя ще изпее най-големите си хитове, но ще представи и песни от новия си албум "Home", който все още не е пуснат в продажба. Най-популярната й песен "Nothing Compares 2 U" всъщност е кавър на песен, написана от Принс.