След "Progress Tour" Роби пак напуска "Take That"

Роби Уилямс планира да се завърне към соловата си кариера и да предприеме самостоятелна обиколка, обяви самият той, отговаряйки на въпроси от фенове в своя блог. Роби обаче ще направи това след края на супер успешното турне "Progress Tour".

Роби Уилямс все пак признава, че не е сигурен накъде е тръгнал, но преди всичко смята да реализира самостоятелно турне.
"Никога досега не съм се чувствал до такава степен в играта и смятам, че дължа това до голяма степен на онези, които ме възприемат с неодобрение. Реакциите им ме вдъхновяват и ме карат да се усмихвам. Когато билетите за следващото ми турне бъдат пуснати в продажба, ще мога да изпитам на гърба си що е то "залезът на славата", коментира Роби Уилямс, който е обявен за най-продаваният британски солов артист в Обединеното кралство в историята и държи рекорда за най-много номинации за наградите Brit – общо 17.
37-годишният изпълнител стана обект на шумна критика заради речника, който използва, когато е на сцената. Роби Уилямс има самостоятелна част при всеки концерт от "Progress Tour", по време на който изпълнява най-големите си хитове като Angels, Rock DJ и Let Me Entertain You.

Турнето, обявено за най-посещаваното в британската концертна история, е към края си. До 29 юли Гари Барлоу, Роби Уилямс, Марк Оуен, Хауърд Доналд и Джейсън Ориндж  ще реализират седем разпродадени концерта в Италия, Дания, Холандия и Германия.

Разгледайте най-славните моменти на Роби и компания от "Progress Tour"