Алекс Раева и Лора Караджова с горещи летни сингли - видео

Алекс Раева е готова с поредния си нов сингъл – "Nice in July".

Песента е заредена с много динамика и свежо настроение, предразполагащо към незабравими летни спомени.  Mузиката, текста и аранжимента на парчето са дело на творческия  тандем Ясен Козев и Крум Георгиев("Губя контрол” на Миро, "Невинна” на ЛиЛана, “C’est la vie” на Светла Иванова, "Друга, но не съвсем” на Йоана). Александра Раева и партньорът и на сцената и в живота DJ Doncho ще я включат в програмата на летните си участия. Предстои скоро да излезе и ремикс към песента, който се подготвя от DJ Doncho.

Още един горещ летен хит извади и българската R&B певица Лора Караджова. Тя демонстрира секси визия в най-новия си видеоклип "Спуснати завеси". В стилното черно-бяло видео, гаджето на Део не изневери на провокативното си амплоа и се отдава на горещи ласки в сатенени чаршафи.  Режисьор на видеото, което е заснето в президентския апартамент на хотел "Шератон", е Валери Милев. В сайта VBOX 7 видеото вече събра над 60 000 гледания само за броени дни, а от началото на тази седмица, вече се върти и по родните музикални канали.

Още едно лятно предложение от български изпълнители. Миро се събра с рапъра Криско и певицата Невена, за да предложат нещо за танцуване в дискотеките. "Слагам край" е едно динамично парче, но с доста познат ритъм. Сетихте ли се?