Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова

26-годишната Антония Петрова, носителка на титлата "Мис България 2009", е била отвлечена от бившия си приятел - 46 годишния руснак Александър Бередин.

Петрова  била издърпана от ресторант в кв. "Бояна", докато  вечеряла с рап певеца Адриан Рачев-известен като Румънеца. След сигнал от родителите на Антония, че момичето е отвлечено, полицията блокирала улиците на София и джипът е спрян на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза".

Миската е открита в колата, увита в одеяло и с охлузвания по тялото. 46-годишният Александър Бередин е задържан за 24 часа. Пред полицаите той разказал, че Антония се качила доброволно в автомобила, тъй като обичала да се вози. Полицията разследва инцидента.

Антония Петрова спечели титлата Мис България през 2009 г. Изборът й за най-красива българка беше широко коментиран и критикуван в обществото. Момичето беше избрано чрез смс-гласуване измежду други 10 кандидатки. Този начин за избор на победителката се приложи за първи път в това издание на конкурса и предизвика доста съмнения.

Антония Петрова заедно с Александър Бередин на светско събитие