Изпращат Amy Winehowse в тесен семеен кръг

Певицата Ейми Уайнхаус (Amy Winehowse), която почина в края на миналата седмица, ще бъде погребана днес в тесен семеен кръг, предаде АП.

Времето и мястото на церемонията не бяха съобщени. Родителите Мич и Джанис Уайнхаус съобщават само, че са благодарили на почитателите й за подкрепата. На снимката e семейството на звездата пред мемориала направен от фенове на Ейми в Кемдън Таун, Лондон (Getty Images/Guliver Photos).

Резултатите от аутопсията на починалата ще бъдат готови до няколко седмици, тъй като трябава да бъдат направени допълнителни изследвания. Веднага след смъртта й се появиха спекулации, че причината е свръхдоза наркотици, тъй като Уайнхаус води дълга битка със зависимостта си към алкохола и наркотиците.

Миналия месец тя обяви, че временно се оттегля от сцената и прекрати турне, след като излезе пияна на концерт в Сърбия и предизвика насмешливи коментари в световните медии и социалните мрежи. Тогава в продължение на над един час тя мърмореше и залиташе, без да успее да изпее и една песен.