Алекс Раева ще заблести отново на малкия екран в "Седем часа разлика"

Малко след като се раздели с бизнесмена Камен Атов, за когото беше сгодена, бившата беквокалистка на Слави - Алекс Раева призна, че зехтиновият бос я мачкал, тормозел и дори пребивал.

Заради тежкия си живот с него, Алекс отслабна с цели 17 килограма. Като капак на всичко неуспешна се оказа и бизнес инициативата й с бутиците "Аggata", в които Алекс беше съдружничка с братовчедка си и бивша евродепутатка Биляна Раева.

Само 2 години по-късно, обаче, певицата срещна любовта в лицето на DJ Doncho, с когото осъществяват редица музикални проекти, а съвсем скоро звездата на Алекс отново ще изгрее на малкия екран. Лятото за певицата минава под знака на новия й сингъл "Nice in July", а есента ще тръгне сериалът “Седем часа разлика”, в който Алекс има драматична роля на певица опитваща се да пробие в САЩ. Ще видим дипломираната художничка, като водеща и във второто издание на "България търси талант".

Действието в "Седем часа разлика" се развива паралелно в два града – София и Ню Йорк. Продуцент е Магърдич Халваджиян, а автори на сюжета са Любен Дилов и Милена Фучеджиева. Освен дебютантката в киното Алекс Раева, в сериала ще участват актьорите Ваня Цветкова, Малин Кръстев, Калин Сърменов, Симеон Лютаков, Евелина Борисова, Николай Станчев и др.

Историята е на няколко български семейства разделени от Океана, белязани от конфликтите между поколенията, борбата за влияние и оцеляване, любов и омраза.