Елизабет Тейлър е най-фотогеничната знаменитост - снимки

Елизабет Тейлър беше избрана за най-фотогеничната знаменитост на всички времена, оставяйки на второ място Дженифър Анистън.

Покойната Тейлър, която беше известна с красотата и блясъка си, победи всички съвременни знаменитости и известни личности от миналото в класацията за най-фотогеничната звезда на всички времена на сайта MyMemory.com. Тя остави на второ и трето място Дженифър Анистън и Дейвид Бекъм.

На участниците в допитването били показани снимки на знаменитости, за които трябвало да гласуват, като можели да избират повече от една знаменитост. "Снимките са огромна част от отношенията със звездите и с това допитване искахме да видим кои звезди според британската публика изглеждат най-добре пред обектива", заяви Ребека Хъглър, съосновател на сайта MyMemory.com. "Беше много интересно да видим как член на холивудското кралство, а именно Елизабет Тейлър, печели първото място за най-фотогенична знаменитост на всички времена, но смятам, че това доказва, че тя винаги ще бъде помнена с неподвластната си на времето красота", допълни Хъглър.

В Топ 10  следват: Меган Фокс, Одри Хепбърн, Марлон Брандо, Анджелина Джоли, Мерлин Монро, София Лорен и Джеймс Дийн.

Разгледай снимките им в галерията.