Не са открити забранени вещества в тялото на Amy Winehouse

Резултатите от токсикологичните анализи на тялото на британската певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), която почина в края на юли при неизяснени обстоятелства, не са показали наличие на забранени вещества, а само на алкохол, съобщи семейството й.

"Резултатите от токсикологичните анализи, предоставени от властите на семейство Уайнхаус, потвърдиха, че не е имало никакви забранени вещества в тялото на Ейми в момента на смъртта й", съобщи семейството в комюнике. "Резултатите показват наличието на алкохол, но все още не е възможно да се установи дали той е изиграл някаква роля за смъртта й", се казва още в комюникето. То уточнява, че семейството "чака заключенията през октомври на съдебното разследване" за смъртта на певицата.

Ейми Уайнхаус, която беше известна с бурния си живот, беше открита мъртва в дома си в Лондон на 23 юли. Аутопсията не позволи да се установи причината за смъртта й, чиято кариера беше белязана от проблемите със зависимостите й. Полицията съобщи, че не е открила подозрителни елементи в апартамента в Северен Лондон, където беше открито тялото.

 


 

Свързани новини

Вдигат паметник на Ейми Уайнхаус

23.11.2012

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

09.08.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Издават два албума на Ейми Уайнхаус

06.07.2012