Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

Бившият съпруг на Ейми Уайнхаус Блейк Фийлдър-Сивил се бори за живота си след вероятна злоупотреба с алкохол и наркотици.

Фийлдър-Сивил, който се ожени за Уайнхаус в Маями, Флорида, през 2007 г., бил открит да се дави от повърнато в леглото си от Сара Аспин, майка на 15-месечния му син Джак. Той бил приет в болница в Йоркшир, Англия, съобщават британски медии.

Лекарите са поставили Фийлдър-Сивил на животоподдържаща система, след като той глътнал езика си и получил полиорганна недостатъчност. "Лекарите не дават никакви прогнози и го поставиха в кома, за да му помогнат. Моля се той да оцелее, но трябва да се подготвя за това, че може и да не се събуди", заяви Аспин пред таблоида "Сън".

Фийлдър-Сивил се бореше с пристрастеността си към хероина и призна в интервю през 2008 г., че е пристрастил бившата си съпруга към хероина и кокаина. Уайнхаус почина преди малко повече от година.

Аспин, която се запознала с Блейк в рехабилитационна клиника, заяви, че той се справял добре и двамата планирали да се оженят, но се страхувала, че може да се върне към старите си навици, след като се видял с приятел миналата седмица.

"Той никога не е пиел много, но когато се върна у дома с този приятел, заваляше думите и залиташе. Мислех, че е взел нещо. Бях много гневна, защото той се справяше толкова добре", споделя Аспин. /БГНЕС

Свързани новини

Вдигат паметник на Ейми Уайнхаус

23.11.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Издават два албума на Ейми Уайнхаус

06.07.2012

Родителите на Ейми взимат богатството й

28.03.2012