Д-р Конрад Мъри май е знаел, че Майкъл Джаксън издъхва

Сервитьорка и приятелка на лекаря на Майкъл Джаксън д-р Конрад Мъри разказа как е чула мънкане и кашляне докато разговаряла с него по телефона около времето, по което певецът е умирал.

Саде Андинг свидетелства, че Мъри й позвънил в 11:51 преди обед на 25 юни 2009, когато тя се намирала в Хюстън, а той бил в наетото от Джаксън имение, опитвайки да помогне на звездата да заспи. Около 5-6 минути след началото на разговора тя разбрала, че Мъри престанал да й отговаря, а звукът станал приглушен, сякаш телефонът му се намира в джоб. "Казах: "Ало, ало" и нищо не чувам... Притиснах слушалката до ухото си", разказва тя пред Върховния съд на Лос Анджелис. Жената слушала неясни гласове в продължение на около 3-4 минути преди да затвори, разказа свидетелката, добавяйки, че се опитала на два пъти да му се обади обратно, но той не й отговорил.

Мъри е обвинен в непредумишлено убийство за смъртта на певеца чрез прилагането на свръхдоза от мощното болкоуспокояващо пропофол, опитвайки да помогне на Джаксън да се справи с безсънието. Сервитьорката, която се запознала с доктор Мъри в ресторант в Хюстън, си припомни как през следващия месец й било казано, че детективи от Лос Анджелис се опитват да я открият. Тя позвънила на лекаря, за да му разкаже за интереса, проявен към нея от полицията в Лос Анджелис.

Обвиненият за убийството лекар д-р Конрад Мъри, е поръчвал големи количества от силното сънотворно пропофол, които са доставяни в дома на приятелката му Никол Алварес.

Това съобщиха информационните агенции с позоваване на показанията на самата Алварес пред съда. В хода на делото беше установено, че певецът е бил вече мъртъв, когато лекарят е повикал помощ.

Свързани новини

Хиляди рози в памет на Майкъл Джаксън

26.06.2012

Чуй неиздавана песен на Майкъл Джаксън

08.06.2012

Издават пак "BAD" на Майкъл Джаксън

23.05.2012

Хакнаха дискографията на МJ от Sony

05.03.2012

Правят топче за рулетка от косата на MJ

14.12.2011