Леонардо ди Каприо не закъсня и "закова" поредния модел

Леонардо Ди Каприо вече се среща с австралийския топ модел Алис Крауфорд. Холивдудската звезда не закъсня нито миг да разкрие новата си връзка, след като от вчера по светските издания обикаля новината, че бившата му Блейк Лайвли е откраднала гаджето на Сандра Бълок Райън Рейнолдс.

Алис Крауфорд

36-годишният актьор, който тази седмица обяви, че с Блейк ще поемат по различни пътища, бил обвързан с 21-годишната Алис от снимките на "Великият Гетсби" (The Great Gatsby) в Сидни.

"Нещата между тях са от близо две седмици. Главно се срещат през седмицата, защото през уикенда той върши други неща", сподели в интервю запознат източник. "Тя ходи в хотела му, но никой не може да я хване в крачка. Леонардо е твърде умен, за да го виждат с нея на обществени места", отбеляза още той.

От своя страна Алис Крауфорд отрича романтична връзка с Лео и го описва като "прекрасен, прекрасен човек", с когото просто излизат от време на време. Красавицата коментира, че двамата имат много общи приятели, каквито са и те самите. 

Алис с останалите носителки на титлата от конкурса "Australia's Next Top Model"

Леонардо ди Каприо увеличава листата с манекенки и модели, които са били негови гаджета. След Блейк Лайвли, която е актриса, но и особено успешен модел и лице на Армани, в списъка стоят имената на манекенките Бар Рафаели, Жизел Бюндхен и Анна Ягодинска. Слуховете го свързват с още топ модели, сред които най-популярни са Хелена Кристенсен и Амбър Валета.

Жизел Бюндхен

Бар Рафаели