Шаде ще представи в София фееричен спектакъл

Остават броени дни до дългоочакваното гостуване на богинята на соул музиката Шаде, което ще е на 29 октомври в "Арена Армеец".

След дълго отсъствие Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и новаторска визия, съобщиха организаторите на шоуто в България "София Мюзик Ентърпрайсис".

Българската публика ще стане свидетел на един невиждан спектакъл. Подготовката за него започва два дни преди събитието. 50-членният екип на Шаде пристига в София на 27 октомври заедно с 20 ТИР-а сценична техника. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата световно - известна Софи Мюлер. Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видео клипове за последното десетилетие. Юритмикс, Гарбидж, Ноу Даут, Софи Елис Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.

Шаде пристига в София заедно с диджея Рос Алън. Англичанинът е част от екипа на мега - звездата и я придружава по време на цялото й европейско турне. Алан ще представи един изпълнен с ритъм и разкошни мелодии диджей сет, който ще подготви публиката за уникалното шоу на Шаде. /БГНЕС