Гаджето на Майли Сайърс е у нас за "Непобедимите 2"

Поредното известно име се присъедини към звездната плеяда на "Непобедимите 2" (The Expendables) в България. Това е австралийският актьор Лиъм Хемсуърт, който за момента е по-известен, като гаджето на актрисата и певица Майли Сайърс. Съвсем скоро обаче Лиъм ще се появи с главна роля в "Игрите на глада", който се очаква да се превърне в хит. 


 

В Холивуд  популярност набира и братът на красавеца Крис Хемсуърт, който помним от блокбъстъра "Тор" (на снимката горе).

Междувременно, явно взел пример от Слай, и Жан-Клод Ван Дам започна да пуска снимки от престоя си в България в профила си във Facebook. Джейсън Стейтъм пък разгорещи в събота популярно столично заведение. За разлика от колегите си Лундгрен и Ван Дам, които посетиха популярен поп-фолк клуб, британският мачо избра модерна дискотека с ретро музика.

Стейтъм се появил в компанията на 10 мъже - хора от екипа и охранители, около час след полунощ. Докато чакал да бъде настанен, той се запознал с няколко родни красавици. Освен че си поговорил с тях, той целунал едната по бузата.
 

Свързани новини

Никълъс Кейдж влиза в "Непобедимите 3"

07.11.2012

Изложба с оръжия от "Непобедимите 2"

20.08.2012

Произведено в България е номер 1 в САЩ

20.08.2012

Екшън-герои на "Непобедимите 2"

16.08.2012

Премиера на "Непобедимите 2"

15.08.2012