Екшън-герои на премиерата на "Непобедимите 2" у нас

Днес от 19:00 часа в столичното кино Арена Младост официално ще бъде представен взривяващия екшън "Непобедимите 2", съобщиха от продукцията.

Българската галапремиерата ще се случи ден преди световната премиера на лентата на Саймън Уест ("Въздушен конвой", "Лара Крофт", "Механикът"). Зрителите ще бъдат посрещнати от екшън герои в пълно бойно снаряжение, а киното ще бъде охранявано от джипове и мотоциклети, използвани в продукцията. Сред поканените ВИП гости са екипът на снимащото се в момента в Бояна продължение на "300", както и български политици.
 

Холивудският епос с бюджет от 100 милиона долара беше заснет в България преди една година и стана повод за най-голямото звездно струпване в историята на родната киноиндустрия. Българският продуцент Nu Image е един от домакините на галапремиерата и ще осигури впечатляващия реквизит.

В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост.
Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача. Барни (Силвестър Сталоун) и останалите наемници решават, че могат да изкарат лесни пари, но нещата се объркват и един от тях е брутално убит. Жаждата им за отмъщение ги отвежда във враждебна територия, където шансовете не са на тяхна страна. Решени да си разчистят сметките, екшън-героите стоварват разрушителния си гняв върху армия от опасни престъпници и се справят с неочаквана заплаха – пет тона плутоний, предназначен да обърне баланса на силите в света. Но това не е нищо в сравнение с правосъдието, което получава жестокия убиец на техния брат. "Непобедимите 2" тръгва по българските екрани на 24 август, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат предпремиерно от утре.

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015