Отрекоха,че ще снимат "Снежанка и ловецът 2" без Кристен Стюарт

Представители на "Юнивърсъл пикчърс" опровергаха информацията, че киностудията се е отказала от по-нататъшно сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт при заснемането на продължението на филма  "Снежанка и ловецът", съобщи The Wrap. 

Източник на информацията за продължение  на лентата без Снежанка бе "Холивуд рипортър". Като причина бе изтъкната връзката връзката на Стюарт с режисьора Рупърт Сандърс. Бе съобщено, че в лентата вниманието ще бъде съсредоточено върху ловеца, чийто образ в първия филм бе пресъздаден от Крис Хемсуърт. 
 
"Юнивърсъл" преди време обмисляше идеята за заснеме  филм, посветен на  ловеца. Тогава обаче ставаше дума за  трилогия. Главната героиня на втората лента трябваше да е Снежанка, а персонажът  на Хемсуърт да  излезе на преден план в третия филм.
 
Сега представителката на  "Юнивърсъл"  Дона Ленгли заяви, че в киностудията са горди от "Снежанка и ловецът" и разглеждат различни варианти на продължението. Не отговарят на истината съобщенията, че няма да бъдат ползвани услугите на  Кристен Стюарт. "Независимо от  това кой ще е герой на новия филм,  ние  не възнамеряваме да търсим друга актриса за ролята на Снежанка" -  заяви  Ленгли. 
 
Филмът "Снежанка и ловецът" бе пуснат по кината през май 2012 г. При бюджет от 170 милиона долара той донесе на създателите си приходи от продажбата на билети в размер  на 389 милиона долара.

Свързани новини