Първи кадри от най-новия шедьовър на Дисни, Ема Стоун и Круела

През май тази година ще приветстваме още един емблематичен кино образ, който Дисни превърна в истинска легенда.
 
Модерната екранизация на "Круела" ("Cruella") едновременно ще ни зареди с недвусмислен сантимент по един от най-известните злодеи от романа на Доди Смит "Сто и един далматинци", но и ще ни покаже една съвършено нова история, която ще ни срещне с гениалната и мъничко луда Круела. 
 
Първият трейлър на "Круела" ни връща в 70-те години и разкрива част от сюжетната линия, а именно впечатляващата трансформация на едно обикновено момиче в неподражаемата и отмъстителна Круела.
 
Младата и изобретателна Естела се сблъсква с много случки, които променят възприятията й за света и я превръщат в най-опасната версия на самата нея.
 
Круела е ненадмината по своето ярко присъствие, ексцентрична външност и непредсказуеми намерения и всява едновременно страхопочитание, възхита и мистериозно усещане у всеки, до когото се доближи.
 
В ролята на Круела влиза носителката на "Оскар" Ема Стоун ("Ла-ла-ленд", "Южнячки"), а сред останалите звезди в актьорския състав на филма са Ема Томпсън, Марк Стронг, Пол Уолтър Хаузър, Емили Бийчъм, Джоел Фрай и други.
 
 
 
Режисьор на Круела е Крейг Гилеспи ("Аз", "Тоня", "Ръка за милиони").
 
На фона на завладяващия пънк-рок саундтрак и ослепителната Круела зрителите ще потънат не само в сюжета, но и по-дълбоко в дебрите на човешката душа.
 
Ставаш ли лош или се раждаш такъв? И колко точно е лошо да станеш лош, за да отмъстиш? А струва ли си отмъщението?
 
На тези и други въпроси ще си отговорим след като гледаме зрелищната продукция Круела този май само в кината.
 
Засега тук е първият трейлър на лентата: 
 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024