Netflix с нов филм за Бритни Спиърс

Документалният филм за певицата Бритни Спиърс "Framing Britney Spears" сериозно разбуни духовете.
 
Фенове и недотам не спират да разискват качествата на лентата, посветена на драмата в живота на Бритни, а именно - последното  решение на съда, което остави на баща ѝ да контролира делата и имуществото ѝ. 
 
Джейми Спиърс все още е попечител над 38-годишната си дъщеря, след като преди повече от 12 години пое тези права. Причината -  психическото разтройство на певицата, което на практика я остави без контрол върху собствения ѝ живот. Темата очевидно е многопластова и предизвиква огромен интерес. 
 
Стана известно, че стрийминг гигантът Netflix също подготвя документален филм за певицата, а поради огромния интерес в момента, продукцията едва ли ще се бави дълго. Междувременно, таблоидният сайт TMZ написа, че самата Спиърс също иска да прави филм за себе си. Така отпадат въпросителните дали певицата най-сетне ще даде интервю. Засега тя отказва срещите си с журналисти, както и всякакви коментари върху противоречивия документален филм за нея.
 
Режисьор на проекта на Netflix e Ерин Лий Кар. Според информацията тя е започнала работа по продукцията преди премиерата на "Framing Britney Spears" на Hulu и New York Times. Вчера филмът беше излъчен и в Англия.  
 
Името на Кар е познато в документалистиката. Последно тя е била част от създателите на "At the Heart of Gold" - филм за сексскандалите в олимпийската спортна гимнастика. 
 
Историята на Спиърс действително е прецедент. Въпреки таблоидната страна на нещата, проблемите на изпълнителката са сериозен правен и морален казус. Това накара хиляди поддръжници на звездата да се обединят в онлайн каузите #FreeBritney и #SorryBritney, а темата да не слиза от страниците на световните медии. 

Свързани новини

Кой ще спечели Бритни Спиърс?

15.11.2023

Мадона подава ръка на Бритни Спиърс

25.08.2023

Елтън Джон представи "Hold Me Closer"

25.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022