Netflix с нов филм за Бритни Спиърс

Документалният филм за певицата Бритни Спиърс "Framing Britney Spears" сериозно разбуни духовете.
 
Фенове и недотам не спират да разискват качествата на лентата, посветена на драмата в живота на Бритни, а именно - последното  решение на съда, което остави на баща ѝ да контролира делата и имуществото ѝ. 
 
Джейми Спиърс все още е попечител над 38-годишната си дъщеря, след като преди повече от 12 години пое тези права. Причината -  психическото разтройство на певицата, което на практика я остави без контрол върху собствения ѝ живот. Темата очевидно е многопластова и предизвиква огромен интерес. 
 
Стана известно, че стрийминг гигантът Netflix също подготвя документален филм за певицата, а поради огромния интерес в момента, продукцията едва ли ще се бави дълго. Междувременно, таблоидният сайт TMZ написа, че самата Спиърс също иска да прави филм за себе си. Така отпадат въпросителните дали певицата най-сетне ще даде интервю. Засега тя отказва срещите си с журналисти, както и всякакви коментари върху противоречивия документален филм за нея.
 
Режисьор на проекта на Netflix e Ерин Лий Кар. Според информацията тя е започнала работа по продукцията преди премиерата на "Framing Britney Spears" на Hulu и New York Times. Вчера филмът беше излъчен и в Англия.  
 
Името на Кар е познато в документалистиката. Последно тя е била част от създателите на "At the Heart of Gold" - филм за сексскандалите в олимпийската спортна гимнастика. 
 
Историята на Спиърс действително е прецедент. Въпреки таблоидната страна на нещата, проблемите на изпълнителката са сериозен правен и морален казус. Това накара хиляди поддръжници на звездата да се обединят в онлайн каузите #FreeBritney и #SorryBritney, а темата да не слиза от страниците на световните медии. 

Свързани новини

Бритни Спиърс е свободна! А сега?

01.10.2021

Бритни Спиърс се изтри от Instagram

15.09.2021

Бритни Спиърс е свободна!

13.08.2021

Britney Spears с право на нов адвокат

15.07.2021

Бритни Спиърс се оттегля от сцената

07.07.2021