Мадона иска Бритни Спиърс да се включи в турнето ѝ

Мадона иска да се събере отново с Бритни Спиърс на сцената по време на предстоящото ѝ турне Celebration Tour!.
 
Кралицата на попа иска принцесата на попа да се присъедини към нея на сцената на една от петте й дати в Лос Анджелис през март 2024 г., пише Page Six. Всъщност Мадона искаше специално да отпразнува 20-ата годишнина от тяхното сътрудничество в парчето "Me Against the Music ", което беше пуснато през октомври 2003 г.
 
"Всичко беше отложено заради болестта й, но тя все още иска Бритни да се присъедини към нея", казва източникът. През юни месец поп звездата беше откарана в интензивното отделение и интубирана, след като е "развила сериозна бактериална инфекция". Въпреки че все още има малко информация за инфекцията, източници, близки до нея, твърдят, че нейният строг график на репетиции за Celebration Tour може би е допринесъл до влошаването на състоянието й.
 
В момента Мадона възобнови репетициите за старта на турнето си през есента в Европа. По-късно ще се състоят и американските концерти. 
 
Мадона чукна 65, обяви стартовата дата на американското си турне
 
От друга страна Бритни Спиърс обяви, че се развежда със съпруга си Сам Асгари, и се готви да издаде мемоарите си "The Woman In Me" през октомври. Извън суперуспешната колаборация с Елтън Джон в "Hold Me Closer", поп принцесата няма музикални постижения през последните години. Последният път, когато двете певици споделяха сцената беше в турнето на Мадона Sticky & Sweet през 2008 година. 

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024