Хали Бери се разведе след 8 години

Актрисата Хали Бери и френският актьор Оливие Мартинес най-накрая финализираха развода си.
 
Битката за попечителството над детето им продължи близо 8 години. Хали ще плаща 8000 долара на месец, а синът им Масео ще циркулира между тях двамата по равно през седмицата и уикендите.
 
Двамата се ожениха през 2013 г., но две години по-късно подадоха молбата за развод.
 
Освен това издръжката актрисата трябва да плаща 4,3 процента от всеки доход, който прави над 2 милиона долара като "допълнителна издръжка за деца", съобщава Page Six.
 
Хали също е отговорна за издръжката за обучението в частно училище на Масео, заедно със здравната му застраховка, непокритите медицински разходи и 100 процента от извънкласните дейности на деветгодишното дете.
 
Актрисата доброволно се е съгласила да внесе 55 000 долара (43 230 паунда) за съдебни такси на бившия си съпруг. Въпреки че това звучи много, изданието припомня, че Хали има състояние от над 90 милиона долара.
 
Това е трети брак за Хали и първи за Оливие. Преди това, през 1993 г., Хали се омъжи за бейзболния играч Дейвид Джъстис. Двамата се разведоха през 1997 г. Вторият ѝ съпруг беше певецът и автор на песни Ерик Бенет, за когото Хали се омъжи през 2001 г. и се разведе четири години по-късно. Тя има дългогодишна връзка с френско-канадския модел Габриел Обри, с когото започна да се среща през 2005 г. Двамата имат 15-годишна дъщеря.
 
В момента звездата от "Жената котка" се среща с музиканта Ван Хънт. 
 

Свързани новини

Анджелина Джоли vs. Хали Бери

20.04.2023