Никълъс Кейдж потвърди участието си в "Непобедимите 3"

Никълъс Кейдж ще участва в "Непобедимите" 3.

48-годишният актьор ще се присъедини към Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис в третата част от екшън поредицата. Продуцентът на лентата Ави Лернър се надява да привлече и ветерани в екшъна като Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк.

"Подготвяме филма със същата страст и отдаденост като предишните две части. Потвърдено е, че в него ще участва Никълъс Кейдж, надяваме се да привлечем и Харисън Форд, Уесли Снайпс и Мики Рурк. Това е голямата мисия на продуцента. Ще продължим със същата схема - ловкостта и бясната скорост, присъщи на сагата", написа Силвестър Сталоун на страницата си във Фейсбук.

Той отговори и на слуховете, че третата част ще бъде последна, като заяви, че докато хората продължават да се радват на филмите, ще има пространство за безброй продължения. "Не мога да гарантирам, че третата част със сигурност ще е последна. По принцип трябваше да има две части, но любовта на публиката ни накара да работим по трета. Мисля, че докато се забавляваме, предлагайки забавление на хората, можем да продължим да работим по "Непобедимите", категоричен е Слай.

Преди време Ави Лернър потвърди, че води преговори с Харисън Форд и Клинт Истууд да се присъединят към актьорския състав, който включва още Долф Лундгрен, Джет Ли и Ранди Котюр. Мики Рурк, който участва в първата част на "Непобедимите" през 2010 г. също изглежда готов да влезе отново в ролята на координатора на мисията Туул. /БГНЕС

Свързани новини

Изложба с оръжия от "Непобедимите 2"

20.08.2012

Произведено в България е номер 1 в САЩ

20.08.2012

Екшън-герои на "Непобедимите 2"

16.08.2012

Премиера на "Непобедимите 2"

15.08.2012

Пускат "Непобедимите 2" първо у нас

09.08.2012