Джордж Клуни ще бъде звездата на загадъчен "sci-fi" проект

Джордж Клуни е приел главната роля в загадъчен "sci-fi" проект, зад който стоят солидни имена в кино индустрията, а режисьор се очаква да бъде Брад Бирд - режисьорът на миналогодишния блокбъстър с Том Круз "Mission: Impossible - Ghost Protocol".

Засега за филма, който се пази в строга секретност се знае, че носи началното заглавие "1952”. Сценарият на "1952" е дело на Деймън Линдолф, който е и продуцент. Линдолф е известен от работата си като изпълнителен продуцент на "Изгубени”, между 2004 г. и 2010 г. Той е и ко-сценарист на "Прометей” на Ридли Скот, което официално ни дава право да имаме високи очаквания от бъдещата фантастична лента.

Въпреки че информациите за проекта са твърде оскъдни, вече се носят слухове, че той ще има доста прилики с "Close Encounters Of The Third Kind” на Стивън Спилбърг.

Междувременно, по-скоро ще видим Джордж Клуни на голям екран в друг фантастичен филм. "Gravity” разказва за битката за оцеляване на двама астронавти в повредена космическа станция. Тук ще му партнира Сандра Бълок, а филмът се очаква да излезе в началото на следващата година.

Джордж Клуни не изневерява и на амплоато си на режисьор. Отново през 2013 г. ще излезе драмата "The Monuments Men", в която Клуни режисира себе си, Даниел Крейг и Бил Мъри.
 

Свързани новини

Джордж Клуни отрече слухове за раздяла

12.09.2012

Джордж Клуни подари пръстен на Стейси

03.09.2012

Джордж Клуни президент!

26.07.2012

Джордж Клуни най-хубавее с възрастта

26.06.2012

Джордж Клуни събра $6 милиона за Обама

11.05.2012