Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври.

В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like Heaven", прочувствената Us Against the World, както и песните "Charlie Brown", "Up In Flames", Don't Let It Break Your Heart, а днес слушате "Up With the Birds".

Пилотният сингъл "Every Teardrop Is A Waterfall" се превърна в един от най-големите хитове за тази година, а в момента радиоефира владее неговият последовател, "Paradise".

Остават само два дни до датата, когато Михаела Люцканова - победителят в голямата игра на FM+ за посещение на концерт на  Coldplay в Мадрид,  ще осъществи една своя мечта, а именно да види любимата си група на живо! Благодарение на Радио FM+на шоуто в Plaza de Toros de Las Ventas, както и на пресконференцията на Coldplay, освен Михаела и нейният приятел, специални кореспонденции и снимки за вас ще прави Надежда Владева.

Концертът на световната рок сензация Coldplay в Мадрид е част от популярните музикални серии “American Express Unstaged”. Концертът на 26 октомври ще бъде в най-известната зала в Мадрид и ще бъде предаван на живо в няколко държави, както и ще може да бъде гледан през мобилните телефони чрез VEVO и YouTube. Световното събитие ще се проведе точно два дни след излизането на дългоочаквания нов, пети судиен албум на групата.

Свързани новини

Coldplay посветиха песен на Тейлър Суифт

22.07.2024

Coldplay изненадаха 100 000 души

02.07.2024

Coldplay - еко шампиони

26.06.2024

Coldplay с нов сингъл

15.06.2024

Coldplay с невиждан екологичен успех

05.06.2024