Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври.

В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like Heaven", прочувствената Us Against the World, както и песните "Charlie Brown", "Up In Flames", Don't Let It Break Your Heart, а днес слушате "Up With the Birds".

Пилотният сингъл "Every Teardrop Is A Waterfall" се превърна в един от най-големите хитове за тази година, а в момента радиоефира владее неговият последовател, "Paradise".

Остават само два дни до датата, когато Михаела Люцканова - победителят в голямата игра на FM+ за посещение на концерт на  Coldplay в Мадрид,  ще осъществи една своя мечта, а именно да види любимата си група на живо! Благодарение на Радио FM+на шоуто в Plaza de Toros de Las Ventas, както и на пресконференцията на Coldplay, освен Михаела и нейният приятел, специални кореспонденции и снимки за вас ще прави Надежда Владева.

Концертът на световната рок сензация Coldplay в Мадрид е част от популярните музикални серии “American Express Unstaged”. Концертът на 26 октомври ще бъде в най-известната зала в Мадрид и ще бъде предаван на живо в няколко държави, както и ще може да бъде гледан през мобилните телефони чрез VEVO и YouTube. Световното събитие ще се проведе точно два дни след излизането на дългоочаквания нов, пети судиен албум на групата.

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022